Предварителна поръчка Батериен пулверизатор за дезинфекция E-Spray Electrostatic

» E-Spray Electrostatic е професионален пулверизатор, използващ принципа на електростатичната индукция за разпространение на дезинфекционни разтвори, нанасяйки ги върху всякакви повърхности.

» Вируси, бактерии и най-различните патогенни се разпространяват устойчиво в ъгли и труднодостъпни за човека места. Ефективната дезинфекция извършвана на ръка, по традиционния начин отнема много време и изисква високи разходни ресурси.

» E-Spray Electrostatic е лек и много удобен пистолет, захранващ се от литиево-йонна батерия, позволяваща извършването на хигиенизация в продължение на няколко часа, свободно и навсякъде, без да се свързва с ел. захранващ кабел.

» Бързото, мобилно и равномерно разпространение на дезинфекциращия разтвор от E-Spray Electrostatic гарантира качество и спестяване на времето за хигиенизиране на помещенията.

» E-Spray Electrostatic е снабден с няколко по вид дюзи, създаващи капки с различни размери, за решаването на най-разнообразни задачи.

» Компактния му размер позволява на оператора да нанася дезинфекциращата мъгла в малки по площ помещения като бани, тоалетни, асансьори, офиси и др.

» Микронизацията на частиците спестява хигиенизиращ разтвор до 65%, водещо повишаване на експлоатациония ресурс.

» E-Spray Electrostatic подобрява човешкото изживяване, успокоявано и гарантирано от хигиенно обработената среда.

» E-Spray Electrostatic позволява да извършвате санитарни дейности, изисквани от действащите разпоредби за безопасност на работното място.

 

Метод на действие:

   ⇒ Дезинфекционният разтвор се спрейва под формата на много малки и леки капки, достигащи равномерно до всички точки на обработваната повърхност.

   ⇒ Спрейваните, заредени с електростатичната индукция молекули на дезинфекционния разтвор се отблъскват една от друга, поддържайки равномерно разстояние помежду си, докато в същото време те са привлечени от повърхността, която ще третират.

   ⇒ Добавянето на електростатичен заряд, дава на капките възможността ефективно да се привличат от третираните повърхности, създавайки равномерно, устойчиво хигиенизиращо покритие.

   ⇒ Облакът-мъгла от заредени микронизирани частици, напълно обгръща повърхности дори без правилна геометрична форма, гарантирайки пълната дезинфекция.

   ⇒ Кинетичната енергия на заредените частици е по-голяма от тази на гравитацията, така че те веднага са привлечени от обработваната повърхност и не попадат безразборно на земята.

   ⇒ Облакът-мъгла от заредени микронизирани частици, напълно обгръща повърхностти дори и без правилна геометрична форма, гарантирайки пълната дезинфекция.

   ⇒ След нанасяне на дезинфекциращата мъгла следва експозиция на дезинфекциращия разтвор в рамките на 10 секунди, след което повърхностите изсъхват бързо без остатъчни следи.

 

Технически характеристики:

     Теоретична производителност м2/час 350
     Резервоар за дезинфектант л. 1
     Форма на дюзата вид конус
     Размер на спрейваните частиците μм. 40/80/100
     Дебит с дюза 40 μм. мл/мин 45
     Дебит с дюза 80 μм. мл/мин 77
     Дебит с дюза 100 μм. мл/мин 138
     Автономност на резервоара с дюза 40 μм. мин. 22
     Автономност на резервоара с дюза 80 μм. мин. 12
     Автономност на резервоара с дюза 100 μм. мин. 8
     Спрей-помпа ват 20
     Литиево-йонна батерия мАчас 2000
     Захранване на литиево-йонната батерия волт 18
     Време за работа на батерията до час 6 (опция)
     Размери: Дължина/Височина/Широчина мм. 417/280/95
     Тегло с батерии и пълен резервоар кг. 2,7

 

Видео представяне:


 

    

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Батериен пулверизатор за дезинфекция E-Spray Electrostatic

Бърза поръчка без регистрация