Предварителна поръчка Батериен пулверизатор за дезинфекция E-Spray

» E-Spray е професионален пулверизатор, използващ принципа на електростатичната индукция за разпространение на дезинфекционни разтвори, нанасяйки ги върху всякакви повърхности.

» Вируси, бактерии и най-различните патогенни се разпространяват устойчиво в ъгли и труднодостъпни за човека места. Ефективната дезинфекция извършвана на ръка, по традиционния начин отнема много време и изисква високи разходни ресурси.

» E-Spray е лек и много удобен пистолет, захранващ се от литиево-йонна батерия, позволяваща извършването на хигиенизация в продължение на няколко часа, свободно и навсякъде, без да се свързва с ел. захранващ кабел.

» Бързото, мобилно и равномерно разпространение на дезинфекциращия разтвор от E-Spray гарантира качество и спестяване на времето за хигиенизиране на помещенията.

» E-Spray е снабден с няколко по вид дюзи, създаващи капки с различни размери, за решаването на най-разнообразни задачи.

» Компактния му размер позволява на оператора да нанася дезинфекциращата мъгла в малки по площ помещения като бани, тоалетни, асансьори, офиси и др.

» Микронизацията на частиците спестява хигиенизиращ разтвор до 65%, водещо повишаване на експлоатациония ресурс.

» E-Spray  подобрява човешкото изживяване, успокоявано и гарантирано от хигиенно обработената среда.

» E-Spray ви позволява да извършвате санитарни дейности, изисквани от действащите разпоредби за безопасност на работното място.

 

Метод на действие:

   ⇒ Дезинфекционният разтвор се спрейва под формата на много малки и леки капки, достигащи равномерно до всички точки на обработваната повърхност.

   ⇒ Спрейваните, заредени с електростатичната индукция молекули на дезинфекционния разтвор се отблъскват една от друга, поддържайки равномерно разстояние помежду си, докато в същото време те са привлечени от повърхността, която ще третират.

   ⇒ Добавянето на електростатичен заряд, дава на капките възможността ефективно да се привличат от третираните повърхности, създавайки равномерно, устойчиво хигиенизиращо покритие.

   ⇒ Облакът-мъгла от заредени микронизирани частици, напълно обгръща повърхности дори без правилна геометрична форма, гарантирайки пълната дезинфекция.

   ⇒ Кинетичната енергия на заредените частици е по-голяма от тази на гравитацията, така че те веднага са привлечени от обработваната повърхност и не попадат безразборно на земята.

   ⇒ Облакът-мъгла от заредени микронизирани частици, напълно обгръща повърхностти дори и без правилна геометрична форма, гарантирайки пълната дезинфекция.

   ⇒ След нанасяне на дезинфекциращата мъгла следва експозиция на дезинфекциращия разтвор в рамките на 10 секунди, след което повърхностите изсъхват бързо без остатъчни следи.

 

Технически характеристики:

     Теоретична производителност

м2/час

350

     Резервоар за дезинфектант

л.

1

     Форма на дюзата

вид

конус

     Размер на спрейваните частиците

μм.

40/80/100

     Дебит с дюза 40 μм.

мл/мин

45

     Дебит с дюза 80 μм.

мл/мин

77

     Дебит с дюза 100 μм.

мл/мин

138

     Автономност на резервоара с дюза 40 μм.

мин.

22

     Автономност на резервоара с дюза 80 μм.

мин.

12

     Автономност на резервоара с дюза 100 μм.

мин.

8

     Спрей-помпа

ват

20

     Литиево-йонна батерия

мАчас

2000

     Захранване на литиево-йонната батерия

волт

18

     Време за работа на батерията до

час

6 (опция)

     Размери: Дължина/Височина/Широчина

мм.

417/280/95

     Тегло с батерии и пълен резервоар

кг.

2,7

 

Видео представяне:


 

    

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Батериен пулверизатор за дезинфекция E-Spray

Бърза поръчка без регистрация