Концентрат за машинно почистване на мокети AXIS 1 л.

» AXIS e концентриран, ниско пенлив, суперактивен почистващ препарат за бързо и дълбоко спрей-екстракторно машинно почистване на мокети, килими, автомобилни, офисни и стайни дамаски.

» AXIS успешно отстранява широк спектър от най-често срещаните битови замърсители, почиства в дълбочина, освежава цветовете, не оставя следи, изсъхва бързо, отстранява миризми от домашни животни и цигари, приятно ароматизира помещенията, възпрепятства полепването на нови замърсители, придава антистатичен ефект на третираните текстилни повърхности.

» AXIS оставя след употреба траен, неутрален, приятен аромат на средиземноморски цветя. 

» AXIS притежава комплект от иновативни биоразграждащи съставки осигуряващи изключителна мощност за бързо и качественно почистване.

» AXIS притежава pH:12,5; разреждане 1 до 5 % (100 до 500 мл. на 10 л. вода) в зависимост от степента на замърсяване; обезпенителна съставака за работа със специализирани машини.

» Опаковка: 1 л.

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Концентрат за машинно почистване на мокети AXIS 1 л.

  • 12.90 лв.

Бърза поръчка без регистрация