-5% Концентриран дезинфектант с WAX почистващ ефект TRI ON

» TRI ON е носител на нова, иноативна формула, с която химическата промишленност се опитва да реши максимално ефективно проблемите в подопочистването в условията на вирусна пандемия.  

» TRI ON е концентриран, универсален препарат (мултифункционална емулсия), притежаващ свойството да почиства, дезинфекцира и нанася кратковременен защитен лак (запечатка) върху третираните подови настилки.

» TRI ON е изключително ефикасен в поддръжката на защитени (запечатани) подови повърхности в болници, промишлени и граждански обекти, характеризиращисе с висок трафик на хора.

» TRI ON представлява комбинация от активни съставки, съчетаващи в себе си основните фундаментални изисквания към устойчивата поддръжка на подовите повърхности, а именно:

       Измиваме

       Дезинфекциране

       Въстановяване на блясъка

» TRI ON  се използва успешно за за третиране и защита на порьозни подови настилки като гума, линолеум PVC, както и различни облицовъчни смоли.

» TRI ON  може да се използва като почистващо и поддържащо средство и за всички видове не запечатани с подов лак повърхности. Не неоставя следи, по третираната повърхностост придавайки и отличен антихлъзгав ефект.

» TRI ON  е подходящ за подопочистване и дезинфекция на мрамор, гранит, мозайка, гума, каучук, смола и др. еластични повърхности.

» TRI ON  намира приложение в болници, граждански обекти (офиси, жилищни сгради), промишлени (аерогари, магазини, складове), както и при използване на системата HACCP в хранително-вкусовата промишленост.

» За ежедневно почистване и дезинфесция на подове е достатъчно да направите 2 - 3% (200 – 300 мл. на 10 л. вода) работен разтвор TRI ON.

» Опаковка: Туба 5 л.

 

Техническа характеристика:

        Състав Повърхностно активни нейонни в-ва, дезинфектанти, смоли, филмообразуващи агенти, разтворители
        Физическа характеристика Опалисцентна течност
        Аромат Специфичен
        Специфично тегло 1
        Активност 14%
        ph 9±0,5
        Водоразтворимост диспергиращ
        Биоразградимост Всички съдържащи се тензиактивни съставки отговарят на изискванията за пълнааеробна биоразградимост, установени с Приложение ІІІ от П равилника (CE) № 648/2004

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Концентриран дезинфектант с WAX почистващ ефект TRI ON

  • 51.05 лв.
  • 48.50 лв.
  • 58.20 лв. с включен ДДС

Бърза поръчка без регистрация