Предварителна поръчка Подопочистваща автоматична машина 500 BULL

» 500 BULL e проектирана за почистване на големи площи,  до 2000 м2/час с едно зареждане на акумулаторните батерии.

» Притежава максимално опростен, ремонтопригоден инженерен дизайн не изискващ сложна поддръжка и квалифицирана поддръжка.

» Висок експлоатационен ресурс чрез използване на висококачествени материали, като полипропилен, неръждаема поцинкована стомана, полеуретанови компоненти.

» Максимално ниско относително тегло постигнато чрез резервоари изработени от полиетилен с висока плътност. Лекотата и здравината на този материал се комбинират с еластичността му, така че вътрешните елементи са надеждно защитени от механични повреди.

» Високо качество на почистване постигнато чрез дисковата четка осигуряваща максимална  контактна площ с подовата настилка, адаптирайки се добре към подовите неравности. Всмукателна греда с размери от 880 мм. с дъговиден контур, благодарение на което отработената течност от пода е напълно събрана не само движейки се напред, но и в завой.

» Лесно и бързо управление постигнато без използване сложни електронни системи, които  са заменени с по-надеждни и издръжливи механични компоненти. Всички работни параметри могат лесно да се зададат чрез трите бутона от контролния панел. Индикаторите за светлина улесняват мониторинга на състоянието на машината.

» Висок капацитет на сухите, не обслужваеми GEL® акумулаторни батерии, с възможност до 3 часа непрекъсната работа. Зарядно устройство за батериите вградено в корпуса на машината.

» Ергономичност и експлоатационна безопасност - спирачната система активираща се автоматично при наклонени повърхности над 3%.

» 10 бр. скорости за предвижване напред и назад.

 

Техническа характеристика:

Производител име ОММ Lavapavimenti
Реална производителност м²/час 2 000
Работна, почистваща широчина мм. 500
Широчина на изсмукващата греда мм. 880
Мотор за придвижване напред/назад да/не да, 10 скорости
Четката / абразивен пад бр./Ø мм. 1/500
Работно напрежение волт 12
Обем на резервоар "отработена вода" л. 60
Обем на резервоар "работен разтвор" л. 60
Дължина / Широчина / Височина см. 123 x 53 x 109
Акумулаторните батерии вид необслужваеми, GEL®
Всмукателни гуми материал полеуретан
Тегло с акумулаторни батерии кг. 130
Четка да/не      да, дискова

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Подопочистваща автоматична машина 500 BULL

Бърза поръчка без регистрация