Мощен дезинфектант обезмаслител за повърхности FAST IGIENIC

» FAST IGIENIC e готов за употреба препарат, притежаващ висока почистваща ефективност за обезмасляване и дезинфекция на повърхности влизащи в пряк допир с човешката кожа. 

» Създаден на базата на саниращи елементи, като алкохол, дидецил диметил, амониев хлорид, амфотери сведени до нормите за опазване на околната среда и човешкото здраве.

» Комбинираното действие на съставните компоненти гарантира незабавно и радикално действие върху широк спектър от замърсявания и бактерии от най-често срещаните индустриални, болнични, офисни и домашни замърсители.

» Не предизвиква дразнещ дихателен ефект, кожни алергия, оставя не натрапчив аромат в помещенията. Не изисква последващо изплакване с вода на почистваните повърхнини.

» Препоръчва се за бързо ежедневно почистване и дезинфекциране на всички видове повърхности, като бюра, стъклени витрини, плотове, маси, столове, етажерки, шкафове, компютри, ламинати, санитарен фаянс, поликарбонати, стомана, керамика и др. твърди, водо-устойчиви повърхнини.

» Намира приложение при прилагане на система HACCP в хранително-вкусовата промишленост (ХВП). 

» Прилага се по традиционния начин, като се напръсква почистваната повърхност, изчаква се до 1 мин. след което се подсушава със суха микрофибърна или хартиена кърпа.

» Активност: pH:12

» Опаковка:  0,75 л.      

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Мощен дезинфектант обезмаслител за повърхности FAST IGIENIC

    10.58 лв. ДДС - 2.12 лв.12.70 лв. с включен ДДС

Бърза поръчка без регистрация