Препарат за бързо премахване на котлен камък в бани и тоалетни JET 0,75 л.

» JET е киселинен почистващ препарат предназначен да полира, ароматизира и хигиенизира бани и тоалетни при ежедневно почистване.

» JET притежава pH:0,5; специфичен аромат; висока пенливост; готов за употреба; спрей-пулверизатор за пяна.

» JET е предназначен за бързо отстраняване на варовикови отлагания ( котлен камък ) и налепи от умивалници, батерии, вани, душове, душкабини, тоалетни чинии, керамика, гранитогрес, котто, както и от всички киселинно устойчиви повърхности.

» JET почиства котлен камък от стоманени и емайлирани повърхности без да ги уврежда, наслоявания от ръжда върху санитерен фаянс, телесни течности, засъхнали сапуни, остатъци от козметични продукти, мазнини и други стандартни замърсители в бани и тоалетни.

» JET се нанася ръчно, като се спрейва върху третираната повърхност, разтърква с помоща на абразивна гъба или четка с мек косъм, последващо обилно изплакване с вода и подсушаване със суха кърпа.

» JET не се препоръчва за третирани на повърхности съдържащи варовик, като мозайка или мрамор.

» Опаковка: 0,75 л. 

  

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Препарат за бързо премахване на котлен камък в бани и тоалетни JET 0,75 л.

    11.94 лв. ДДС - 2.39 лв.14.33 лв. с включен ДДС

Бърза поръчка без регистрация