Универсален препарат на алкохолна основа WINDY

» WINDY е готов за употреба, бързодействащ алкален препарат на алкохолна основа ( спиртна основа ), предназначен за общо почистване на повърхности влизащи в пряк допир с хора и домашни животни.

» Ефективно отстранява от повърхности влизащи в пряк контакт с човешката кожа хранителната среда (белтъци, въглехидрати и др.) в която се развиват бактериите. 

» Не уврежда дихателните органи, не предизвиква алергии и странични заболявания на работещия с почистващия препарат.

» Намиращ широко приложение върху всички миещи се твърди, водо-устойчиви повърхности, като обезмаслява и дезинфекцира спрямо стандартните атмосферни замърсители.

» Не изисква последващо изплакване с вода след третиране на повърхностите.

» Изключително подходящ за почистване на стъклени повърхности, тъй като алкохолните съставки се изпаряват моментално без да оставят следи.

» Предпазва от предварително състаряване (напукване) на гумираните детайли на почистващите уреди, уплътненията на стъклопакетите и т. н.

» Нанесете WINDY с помощта на пулверизатор върху почистваната повърхност и избършете със стъклопочисващ уред или чиста микрофибърна / хартиена кърпа.

Активност:

pH:10,5

Дозировка:

Готов

Пянообразуване:

Ниско

Аромат:

Специфичен

Вид почистване:

Ежедневно

Опаковка:

750 мл.

 

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Универсален препарат на алкохолна основа WINDY

    8.93 лв. ДДС - 1.79 лв.10.72 лв. с включен ДДС

Бърза поръчка без регистрация