-22% Професионална елипсовидна четка PBT за ХВП

» PBT четката е предназначена за професионална употреба в зони със най-високи изискванията към почистването.  

» PBT четката е специално създадена за работа в хранително-вкусовата промишленост при прилагане на системата HACCP.

» Идеален за почистване на резервоари, казанчета, корита, кръгли контейнери и др.

» Подлежи на стерилизация (автоклавиране) до 1210С.

» Съставните бял и син цвят улеснават максимално визуалния контрол за остатъчно наличие на храна, спори, плесен и детергенти.

» PBT четка е с габаритни размери: Тегло 0,360 кг. / Дължина 23 см. фиксира вертикално, перпендикулярно към дръжка с винтова коносувидна резба.

» PBT четката притежава специализиран конструктивен профил позволявайки едновременното третиране на хоризонтални и вертикални ъглови повърхности.

» PBT четката притежава устойчиво на удар тяло, пречупване, прегъване на косъма, висока износоустойчивост на температурни промени, третиране с хлор и други високо-алкални препарати.

» PBT четката е изработена от основа от нетоксичен полипропилен с висока плътност в бял цвят и полейтиленов нехигроскопичен, плътен, некух антистатичен, средно твърд косъм с индивидуално, самостоятелно фисиране към основата в син цвят.

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Професионална елипсовидна четка PBT за ХВП

  • 70.49 лв.
  • 55.00 лв.
  • 66.00 лв. с включен ДДС

Бърза поръчка без регистрация