В наличност Технология за дезинфекция на подови повърхности i-matt

» i-matt е представлява свръх тънка постелка, за многократна употреба, предназначена за предоотвратяване на входящите подови замърсявания през врати на помещения, в това число на анти-бактериално, противо-вирусно и фунгицидно ниво.

» i-matt е иновативна, уникална, високо ефективна подо-почистваща технология, прилагана при контролирането на критичните точки на замърсяване там където изискванията към хигиена и стерилност са най-високи.

» i-matt е постелка притежаваща патентована залепваща подложка, фиксираща я неподвижно пред входните врати на помещенията поемайки целия трафик на човеко-потока.

» i-matt притежава специално разработена технология EFM™ (Entangled Fiber Matrix), основаваща се на супер тънък абсорбиращ материал изграден от два основни вида вплетени взаимно влакна:

         Свръх абсорбиращи фибри, поемащи дезинфекционен разтвор с обем до 10 л. на 1 м2.

         Блокиращи и задържащи в себе си влакна, не допускащи последващото разнасяне на замърсители по направление на човеко-потока.     

                 i-matt  традиционална постелка

» i-matt е постелка за многократна употреба с непрекъснат експлоатационен срок. В рамките на работния ден е достатъчно еднократно зареждане с дезинфекционен разтвор, осигуряващ ефективна защита на подовите повърхности в продължение на 8-10 часа при средно натоварен трафик на човеко-поток.

» i-matt притежава следния препоръчителен експлоатационен срок:

        ⇒ Ниско натоварен трафика на човеко-потока: 12 месеца.

        ⇒ Средно натоварен трафика на човеко-потока: 8 месеца.

        ⇒ Високо натоварен трафика на човеко-потока: 3 месеца. (молове, гари, стадиони и др.)

» i-matt постелката е продукт не влизащ в групата на ежедневно създаващите отпадъчен, замърсен консуматив, изискващ специално отношение към неговата консервация и последваща утилизация, каквито са познатите до момента аналогични технологии.

» i-matt притежава повърхностна структура, не позволяваща подхлъзване на преминаващите през постелката.

» i-matt постелката съчетава в себеси спретнат, чист, безопасен и не натрапчив светло сиф цвят, привлекателен външен вид, висока почистваща ефективност, многократна употреба и ниски експлоатационни разходи.

» i-matt постелката се почиства в края на работния ден с подо-почистваща машина.

» Видео представяне:

 

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Технология за дезинфекция на подови повърхности i-matt

Бърза поръчка без регистрация