TTS количка за почистване NICKY TEC

» Количка за почистване с две кофи от TTS Италия. Изработена от не токсичен полипропилен с висока плътност, притежаваща 2 бр. цветово кодирани дръжки на кофите в син и червен цвят, универсална преса за изцеждане на всички видове почистващи мопове.

» Стилен, компактен дизайн в неутрално сиво-зелен цвят, съпоставим във всякаква домашна и работна среда.

» Ергономичност, придаваща експлоатационна устойчивост, свеждаща до минимум напрежението в динамиката на работното място.

» Гъвкавост, лекота и компактност в по време на експлоатацията, ефективно ненатрапчиво присъствие в помещенията за съхранение на инвентар, намаляващо въздействието върху околната среда.

» Наличие на персонализиращи елементи (допълнително оборудване), като държач за различни почистващи уред, държач за предупредителна табела, поставка за почистващи препарати и микрофибърни кърпи и т. н.

     ⇒ Възможни варианти за поръчване на TTS количка за почистване с две кофи в зависимост от габаритните размери и обема на кофите:

» Обем на кофите: 2х15 л. (30 л.) / Тегло 7,00 кг. / Дължина: 65 см. Широчина: 38 см. Височина: 87 см.

» Обем на кофите: 2х25 л. (50 л.) / Тегло: 7,80 кг. / Дължина: 74 см. Широчина: 40 см. Височина: 91 см.

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

TTS количка за почистване NICKY TEC

    243.00 лв. ДДС - 48.60 лв.291.60 лв. с включен ДДС

Бърза поръчка без регистрация