Ултра концентрат за дезинфекция и почистване на тоалетни и бани IDRAL 1 л.

» IDRAL е свръх концентриранпре парат за почистване и дезинфекция на тоалетни и бани, притежаващ антикалциращ и водоотблъскващ ефект. 

» IDRAL  се прилага в доза от 20 мл. на 10 л. вода. За отстраняване на упорити замърсявания се дозира 30 - 40 мл. на 10 л. вода.

» IDRAL  е 20 пъти по-концентриран в сравнение с стандартните, готови за употреба почистващи препарати за бани и тоалетни. 

» IDRAL  успешно третира санитарен фаянс, оставяйки повърхностите бляскаво чисти, без да поврежда хромираните елементи, отстранява остатъчни замърсители от засъхнали сапуни, козметични продукти и варовикови накипи, не оставя по повърхностите нежелана пелена и отблясъци, насища помещенията с приятен дълготраен аромат.

» IDRAL  придава антикалциращ ефект, предотвратяващ натрупване на варовикови отлагания върху почистваните повърхности.

» IDRAL  реализира значителна икономия в разходната норма за почистващ препарат при ежедневна употреба. 

» След почистване с IDRAL  не се изисква изплакване с вода на третираните повърхности.

» Не се препоръчва почистване с IDRAL на повърхности от мозайка, мрамор, киселино не устойчиви повърхности.

» IDRAL  притежава активност pH:1, стандартна дозировка от 20 мл. на 10 л. вода, средно пянообразуване, дезинфекцираща съставка, приятен аромат.

» Опаковка: Флакон от 1 л. с дозатор от 25 мл.

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Ултра концентрат за дезинфекция и почистване на тоалетни и бани IDRAL 1 л.

  • 22.36 лв.

Бърза поръчка без регистрация