Универсален почистващ супер обезмаслител за обща употреба FUN BALL 0,75 л.

» FUN BALL e готов за употреба, ниско пенлив, универсален супер-обезмаслител за бърза и обща употреба, притежаващ висока почистваща ефективност спрямо повърхности влизащи в пряк допир с човешката кожа. 

» Ефективно отстранява от повърхностите хранителната среда (белтъци, въглехидрати и др.) в която се развиват бактериите.

» Комбинираното действие на съставните компоненти гарантира моменталното почистване на широк спектър замърсявания и бактерии от най-често срещаните индустриални, офисни, хотелски и домашни замърсители.

» Намира приложение при прилагане на система HACCP в хранително-вкусовата промишленост (ХВП). 

» Отстранява замърсители, като органични и не органични мазни упорити петна, мастило, маркери, фулмастери, стикери и лепенки от дограма, машинно масло и грес и др.

» Препоръчва за бързо ежедневно почистване на повърхности като, алуминиева и пластмасова дограма от лепенки и други упорити замърсители, печки, грилове, кухненски капаци, кухненски маси, отдушници, скари и мивки, клавиатурите на компютри, бюра, стени, синтетични мокети, витрини, хладилници и шкафове. полепнали насекоми от прозорци на МПС и др. твърди, водо-устойчиви повърхнини.

» Не предизвиква дразнещ дихателен ефект, кожни алергия, оставя не натрапчив аромат в помещенията. Не изисква последващо изплакване с вода на почистваните повърхнини.

» Активност: pH:12

» Вид на почистване: Ежедневно / Основно 

» Опаковка:  0,75 л.

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Универсален почистващ супер обезмаслител за обща употреба FUN BALL 0,75 л.

    10.07 лв. ДДС - 2.01 лв.12.08 лв. с включен ДДС

Бърза поръчка без регистрация