Предварителна поръчка Хигиенна количка с дозатор за почистващ  дезинфектант MAGIC DOSELY 6B

» Хигиенна количка MAGIC DOSELY 6B представлява дву модулн конструкция обединяваща почистващ модул снабден с дозатор за почистващ разтвор-дезинфектант, кутия за консервирано събиране на употребени мопове и събиращ замърсители модул състоящ се от държач за чувал 120 л. с цветово кодирани капаци.

» Създадена с идеята да сведе до минимум броя на технологичните операции относно хигиенизирането на повърхностите, намалявайки възможността за кръстосано замърсяване по време на почистващия процес и ежедневната експлоатация на количката.

» Изработена изцяло от напълно рециклируем, не токсичен полипропилен с висока плътност.

» Притежава високо-ефективна, иновативна, дозираща система DOSELY®, за прецизно дозиране на работния разтвор при необходимост от страна на хигиениста в процеса на почистване.

» Плоския моп се накисва индивидуално, еднократно, в рамките на 5 сек. само от към лицевата си, почистваща страна. По този начин се спестява 60% от необходимия почистващ разтвор за всеки моп спрямо традиционния начин за накисване.

» Притежава пълен контрол, екологична устойчивост и безопасна експлоатация, намалявайки субективността на оператора, избягвайки грешки в предозирането на използваните препарати и други, нежелани обективни фактори.

» Контролът се осъществява с помощта на персонален ключ, активиращ всички необходими експлоатационни функции и операции.

» Висока  безопасност: почистващият разтвор е защитен в херметичен резервоар, гарантиращ неприкосновеността на активните химически съставки. Употребените мопове се херметизират до доставянето им в перилното стопанство.

» Максимална универсалност: позволява по време на почистващия процес да променяте степента на използвания хигиенизиращ разтвор спрямо размера и вида на почистващата площ.

» Съответства на всички въведени здравни протоколи валидни в Европейския съюз относно хигиенизирането, като почистващият разтвор се освобождава  единствено върху мопа, а не върху повърхностите, не предизвиква не контролиран разход на химически продукти, като е при пулверизацията и т. н.

» Интуитивно проектирана, подчертавайки дейностите по синхронното взаимодействие между количката и оператора, намалявайки времето за  изпълнение на почистващите операции и обучение за работа.

» Максимална екологичност в процеса на експлоатация постигната чрез  минимизираща енергийна консумацията, липса на електро задвижвани машинни елементи, не ръждясващи конструктивни компоненти, минимални разходи за поддръжка и почистване, водещи до балансираното въздействието върху околната среда.

Технически характеристики:

        Носеща конструкция материал полипропилен
        Обем на херметическата кофа  л. 20
        Брой чисти плоски мопове бр. 20
        Брой употребени плоски мопове бр. 20
        Държач за чувал л. 120
        Капак за чувал цвят 5 основни 
        Носеща конструкция цвят неутрално зелен
        Резервоар за почистващ репарат л. 6
        Дозираща скала мл. 50-350
        Въртящи се противоударни колела бр. 4
        Въртящи се противоударни колела вид гумирани
        Диаметър на въртящите колелата Ø мм. 120
        Дължина / Широчина / Височина см. 77x58x117
        Тегло кг. 22

 

Видео представяне:

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт до офис на Еконт или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Еконт. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

Хигиенна количка с дозатор за почистващ дезинфектант MAGIC DOSELY 6B

Бърза поръчка без регистрация