FIMAP SpA - Италия

FIMAP е световен лидер в проектирането и производството на професионални подопочистващи машини.

FIMAP предлага разнообразна гама от професионални машини за почистване, индустриални прахосмукачки, едно-дискови машини, които да отговарят на всякакви нужди. Машините предлагани от FIMAP са оборудвани с иновативни технологични решения, позволяващи постигането на високи нива на хигиена, съобразени с околната среда и намаляване на текущите разходите.

FIMAP е основан на 25 март 1988 г. от сем. Руфо. Към момента притежава стабилно присъствие в своя сектор с устойчива тенденция към положителен растеж. Настоящият главен изпълнителен директор, Масимилиано Руфо, е начело на компанията от 1994 г., успявайки да превърне Fimap в една от най-важните компании в почистващия бранш. Понастоящем FIMAP присъства на пазарите в над 70 държави.

Компанията заема площ от 23 000 м2. в нови, модерни технологични помещения в Санта Мария ди Зевио, намиращи се на няколко километра от гр. Верона. Големи пространства, изградени с добър марж на развитие, така че в всеки един момент производственият капацитет да бъде допълнително разширен.

Този растеж е един от показателите за разширяването и укрепването на марката Fimap, като подчертава на всички нива стойността и опита, придобити в продължение на много години усърдна работа.

Категории